no time for us.

detta gör alltid lika ont i mitt hjärta. även fast jag aldrig har lyssnat mycket alls på broder daniel. men aj aj aj.

Kommentarer
Postat av: Athena

BD är galet bra!

2011-04-13 @ 21:41:27
URL: http://athenas.blogg.se/
Postat av: rsdfgtjhj

Utan tvekan det starkaste framförandet av Not Time For Us. De hade ju tänkt göra comeback 2009 med ett nytt album, ny turné och sedan lägga av men så hände det där med Anders Göthberg ("if I could change one thing in life I'd make time for us").



Sen så är ju Henrik Berggren är ganska trasig och sorglig person. Broder Daniel var hans allt och det försvinn efter denna låt. Den här versionen är längre än akustiska versionen av No Time For Us som finns i samlingsalbumet med samma namn, vilket betyder att han förlängde Broder Daniels liv med några sekunder genom att sjunga "no time for us" några extra gånger, han ville inte släppa taget och det gjorde så ont att se detta. Jag befann mig på plats och hela den där dagen var så... konstig. Många stora och kända band spelade samma dag men det kändes ändå som att alla var förband till Broder Daniel, det kändes som att alla var där för Broder Daniel. BD-märken hit och dit, hyllningar från andra band, pandor var jag än vände blicken.

När konserten väl började så blev var allt så brutalt. Folk grät, skrek, slogs och hoppade. Jag fick blåmärken överallt och min systers glasögon var i tre delar efter bara några låtar. Men lugnet när han spelade No Time For Us i konstrast med resten av konserten... det var så magiskt, och att det duggade lite förstärkte bara känslan.

2011-04-28 @ 21:03:25
URL: http://blondinbello.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0